Akıllı Kağıt

Akıllı Kağıt

Akıllı kağıt, günümüzde daha çok çocukların motor gelişimlerini desteklemek, hayal dünyasının gelişmesine katkı sağlamak amacıyla geliştirilen bir kağıt tahta türüdür. Aynı zamanda yetişkinlerin de çeşitli alanlarda kullanmış olduğu, pek çok konuda fayda ve kolaylık sağlayan akıllı kağıt, bir tür yazı tahtası ya da not kağıdı olarak da kullanılabilmektedir.

Kağıt Tahta olarak firmamız tarafından geliştirilen bu akıllı kağıt, birbirinden farklı onlarca modeli ile alıcılarına sunulmaktadır. Üstelik oldukça uygun fiyatlarla satışa sunulan bu ürünler, genellikle mıknatıslı özelliği sayesinde yapıştırıcı gereksinimi olmadan duvarlarda, kapılarda ya da bu gibi yüzeylerde kendiliğinden tutuna bilmektedir. Akıllı kağıt tahta ürünlerini akıllı yapan bu özellik sayesinde duvarlar ve tercih edilen tüm yüzeyler zarar görmeden kullanılmakta ve temiz bir yazı tahtası kullanımı sağlanmaktadır.

Akıllı Kağıt Nedir?

Beyaz yazı tahtasının portatif hali olarak tanımlanan akıllı kağıt, bir tür yazı tahtası olarak bilinmektedir. Evlerde, okullarda, iş yerlerinde ya da şirketlerde kullanılan akıllı kağıt, kolay taşınabilen, hafif bir yapıya sahip olan ve yüzeyler kendiliğinden yapışabilen bir üründür. Board Marker adı verilen kalemlerle yazı yazılan ve ayrıca bu türden renkli kalemlerle boyanabilen akıllı kağıt, çocukların zihinsel, duygusal ve fiziksel gelişimlerine önemli ölçüde katkı sağlayabilmektedir. Bu nedenle de daha çok okul öncesi dönemde çocukların çeşitli etkinlikler yapabilmesi amacıyla tercih edilen bu ürünler, çizgi çalışması, boyama çalışması, yazı tahtası ve bunun gibi farklı versiyonlarla üretilebilmektedir.

Öte yandan firmamız bünyesindeki akıllı kağıt modelleri oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip olması ile dikkat çekmektedir. Porteli yazı tahtası, beyaz sade, şeffaf sade, çizgili kılavuz, boyama çalışması, resim ve defter kağıt tahta, akademik takvim planlayıcı, haftalık ders programı, diyet beslenme programı, Türk bayrağı, Atatürk Silueti ve İstanbul silueti akıllı kağıt çeşitlerine birer örnek olarak gösterile bilmektedir.

Akıllı Kağıt Özellikleri Nelerdir?

Sihirli kağıt tahta olarak da bilinen akıllı kağıt, birbirinden farklı onlarca özelliğe ve niteliğe sahip olması ile dikkat çekmektedir. Akıllı kağıt özellikleri arasında en çok dikkat çekeni ise mıknatıs benzeri bir yapıya sahip olmasıdır. Bu özelliği sayesinde herhangi bir bant ya da yapıştırıcıya ihtiyaç duyulmadan hemen hemen her yüzeye yapışabilen bu kağıt, tıpkı mıknatısların birbirini tutması gibi duvar ya da cam türünden yüzeylere tutuna bilmektedir. Dolayısıyla asıldığı yüzeylere herhangi bir zarar vermeden ve kirlenmesine mahal vermeden kullanılabilen bu akıllı kağıt, aynı zamanda isteğe göre sökülüp farklı yüzeylere de kolaylıkla asılabilmektedir.

Akıllı tahtanın bir diğer güzel özelliği ise hafif bir yapıya sahip olmasıdır. Beyaz yazı tahtasına kıyasla oldukça hafif olan akıllı tahta, kolaylıkla taşınabilmekte ve ihtiyaca göre her alanda kullanılabilmektedir.

Öte yandan bu tür akıllı kağıt tahtaların kullanımında dikkat edilmesi gereken bazı hususlar da bulunmaktadır. Örneğin; akıllı tahta kullanırken tercih edilen kalemlerin mutlaka beyaz tahta kalemi olması gerekmektedir. Diğer kalemler akıllı kağıda zarar verebilmekte ya da her ne kadar iyi silinse de iz kalmasına neden olabilmektedir. Bunun yanı sıra akıllı kağıt tahtanın temizliği de yine kendi özel silgisi ya da beyaz tahta silgisi ile olmalıdır. Bu tür silgilerin bulunmaması halinde ise kur ve yumuşak bir bez kullanılabilir. Islak ya da nemli bezler akıllı tahtaya zarar verirken, bu tür temizleyicilerin kesinlikle kağıt tahta ürünlerine temas etmemesi gerekmektedir.

Kağıt Tahta olarak firmamız bu alanda müşterilerine kaliteli ürün ve hizmet sunarken, genellikle müşterisine göndermiş olduğu pek çok akıllı kağıt tahta ürünlerinin yanında kalemi ve silgisini de gönderebilmektedir.

Akıllı kağıt ürünlerimizi aşağıdaki linke tıklayarak sipariş verebilir, satın alabilirsiniz.

https://www.kagittahta.com.tr

Etiketler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Call Now ButtonHemen Aramak İçin Tıklayın