Akıllı Tahta

Akıllı Tahta Fiyatları

Son dönemlerde eğitim kurumları ve bu gibi merkezler yoğun bir ilgi gören akıllı tahta, genellikle öğretilen müfredatın çocuklar tarafından daha verimli olması, daha iyi kavranabilmesi ve derslerin daha eğlenceli, dikkat çekici bir hal alabilmesi amacıyla geliştirilen bir tür yazı ve sunum tahtasıdır. Günümüzde pek çok okulda ve sınıfta kara tahtaları ve hatta beyaz yazı tahtalarını yerinden etmeye başlayan bu tahtalar, günümüz teknolojisinin eğitim sektörüne uyarlanmış hali olarak karşımıza çıkmaktadır.

Daha çok derslerin işitsel ve görsel açıdan zenginleştirilmesi ve daha geniş kaynaklarla öğretilmesi, öğrencilerin daha donanımlı birer birey olarak yetiştirilmesi gibi amaçlar doğrultusunda geliştirilen akıllı tahta, eğitim ve öğretimde önemli faydalar sağlayabilmektedir.

Akıllı Tahta Nedir?

Akıllı tahta, en basit tabiri ile bilgisayar programlarının beyaz yazı tahtası ile beraber kullanılmasına olanak sağlayan bir teknoloji ürünüdür. Smartboard olarak da bilinen akıllı tahta, son zamanlarda teknolojinin gelişmesi ve eğitim alanında da kullanılır hale gelmesi üzerine geliştirilen bu tahta türünde, yazı tahtası interaktif olarak bilgisayar ekranı haline gelebilmektedir. Akıllı tahta modellerinin bazılarına dev ekran ya da başka bir değişle elektronik aksam tahtanın üst köşelerinde yer alırken, bazı modellerde ise gizli bölmelerde gizlenmektedir. Bu sayede olası darbelere ve dış etkenlere karşı korunabilmekte ve uzun ömürlü bir kullanım elde edilebilmektedir.

Akıllı tahtaların en önemli özelliği etkileşimli bir tahta haline dönüşebiliyor olmasıdır. Bu sayede öğretmenler daha verimli bir ortamda ve kaliteli şartlar altında eğitim verebilirken, öğrenciler de tüm bu imkanlarda faydalanarak daha akılda kalıcı bilgiler edinebilmekte ve öğrenim süresi kısalabilmektedir. Üstelik kara tahtaların tebeşir tozu problemleri ya da beyaz tahtalarda yazıların kimin sileceği gibi sorunlar akıllı tahta ile ortadan kalkarken, bu teknoloji sayesinde internet konferanslarından power point sunularına, videolardan bilgisayarda oynatılabilen her türlü bilgi ve belgeye bu tahta üzerinden erişebilmek de mümkündür. Bilgisayar kullanmasını bilen hemen herkesin rahatlıkla kullanabildiği akıllı tahta, hem öğretmenlere hem de öğrencilere kolay bir kullanım olanağı sunmaktadır.

Akıllı Tahta Faydaları Nelerdir?

Akıllı tahta kullanımının faydaları oldukça büyüktür. Bilgisayar ortamında tüm belge ve dokümanlar üzerinde işlem yapabilmenin mümkün olduğu bu tahtalarda, yapılan işlemler kaydedilip paylaşıla bilmektedir. Derslerin daha eğlenceli, aktif, verimli ve dikkatli geçmesine yardımcı olması, öğrenim süresini kısaltması ve konuların etkisini, gücünü artırmaya katkı sağlaması akıllı tahtanın faydaları arasında yer almaktadır.

Tüm bunların yanı sıra akıllı tahta sayesinde zaman tasarrufu sağlanabilirken, ayrıca laboratuvar ve donanım yatırımları gibi konulardan da tasarruf edilebilmektedir. Renk, ses, sürükleme ve bırakma gibi etkinlikler öğrencilerin dikkatini artırıp ilgisini çekerken, bu sayede daha çabuk öğrenmelerini ve derslerden keyif alabilmelerini sağlamaktadır. Öte yandan renkli yazı ve sunumlar için her türlü renkte tahta seçimi ve yazı rengi seçimi yapabilmek mümkün olurken, uygulamaları tekrar edebilme, dersi sunularla anlatabilme, öğrencilerin ve öğretmenleri ihtiyaç duyduklarında yeniden dersi tekrar edebilme ve bunun gibi daha pek çok olanağa akıllı tahta sayesinde erişilebilmektedir. Üstelik hem öğrenci hem de öğretmen açısından daha pek çok fayda da sağlayabilmektedir.

Akıllı Tahta Fiyatları Ne Kadar?

Akıllı tahta fiyatları diğer pek çok üründe olduğu üzere kullanılan malzemesi, kalitesi ve teknolojisi gibi çeşitli faktörlere bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Genellikle ebatları, modeli ve kalitesi göz önünde bulundurularak fiyatlandırılan bu akıllı tahta modelleri, günümüzde her okulda ve sınıfta yer alması gereken bir tahta modelidir. Firmamız tarafından da bu alanda geliştirilen akıllı tahta modelleri en uygun koşullarda ve en uygun fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Dilsiz Türkiye haritası ve harita türevlerinide sipariş verip 100’ün üzerinde patentli ürünümüzü satın alabilirsiniz.

Akıllı tahta, kağıt tahta, yazı tahtası ürünlerimizi aşağıdaki linke tıklayarak satın alabilirsiniz.

https://www.kagittahta.com.tr

 

Etiketler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Call Now ButtonHemen Aramak İçin Tıklayın