Beyaz Tahta

Beyaz Tahta Fiyatları

Günümüzde hemen hemen her okulda ya da bu tür eğitim kurumlarında yer alan beyaz tahta, uzun zamandır kullanılmakta olan yazı tahtası türlerinden biridir. Kara tahtaların yerini alan ve daha sağlıklı, kolay ve hijyenik kullanım imkanı sunan beyaz tahta, board marker olarak bilinen özel kalemleri ile yazıla bilmekte ve kuru silgisi ile kolaylıkla temizlene bilmektedir.

Her Eğitim Kurumunda Yer Alıyor!

Beyaz yazı tahtası, kalıcı olmayan yazıların, şekillerin ve işaretlerin yazılabilmesi için geliştirilen, parlak ve beyaz bir yüzey olarak ifade edilmektedir. Tebeşirle yazılan kara tahtalara benzer bir yapıya sahip olan, ancak farklılıkları da fazla olan bu tahta, işaretlerin oldukça hızlı bir şekilde yapılabilmesini ve aynı şekilde hızlı silinebilmesini de sağlayabilmektedir. Özellikle de okul, üniversite, dershane, etüt merkezleri ve eğitim verilen alanlarda kullanılan beyaz tahta, ayrıca ofislerde, şirketler ya da bazı evlerde de kullanılabilmektedir. Dolayısıyla firmamız tarafından da müşterilerine sunulabilen bu tahta, ihtiyaca ve kullanım alanına göre farklı ebatlarda da üretilebilmektedir.

Beyaz Sade Kağıt Tahta da Önemli Faydalar Sağlıyor!

Laminant yazı tahtası olarak da ifade edilebilen beyaz tahta, ayrıca firmamız tarafından kağıt tahta olarak da üretilebilmektedir. Daha çok ofis, ev ve okullarda kullanılabilmesi amacıyla geliştirilebilen bu beyaz sade kağıt tahta modeli, ince bir yapıya sahip olan ve mıknatıslı özelliği ile duvar, cam, kapı ve tahta gibi yüzeylere tutunabilen bir üründür. Bu sayede bulunduğu her ortamda kolay bir kullanım imkanı sunan ve hafif yapısı ile kolaylıkla taşınabilen bu tahta, tercihe göre kişiye özel olarak da üretilebilmektedir. Uygunluğu, kolay kullanılabilir oluşu, yüzeylere kendiliğinden tutunabiliyor olması ve kesinlikle yüzeylere zarar vermemesi de bu gibi kağıt tahtaların avantaj sağlayan özellikleri arasında yer almaktadır. Akıllı tahta üretimi bizim işimiz.

Beyaz Tahta Fiyatları

Beyaz tahta fiyatları genellikle o tahtanın kalitesi, işçiliği ve kullanılan malzemeleri ile yakından ilişkilidir. Dolayısıyla her beyaz tahtanın fiyatları birbiri ile aynı olmazken, ürüne göre değişiklik gösterebilmektedir.

Doğru bir beyaz tahta tercihi açısından dikkat edilmesi gereken en önemli hususlardan biri, tahta için kullanılan laminant malzemesinin kalitesidir. Kalitesiz ve basit bir laminant malzeme ile üretilen beyaz tahta kullanım konusunda çeşitli problemler çıkarabilirken, yazılan yazıların silinmemesi ya da yazı tahtasının temel işlevini gösterememesi bu sorunlardan biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu nedenle öncelikle bir beyaz tahtada kullanılan laminant malzemeye bakılması gerekmektedir.

Beyaz tahta fiyatları üzerinde etkili olan başka bir unsur ise ayaklı tahtalardaki ayakların kalitesidir, teleskobik ayakları sağlam ve kaliteli metallerden üretilmiş olması beyaz tahta fiyatlarını belirleyen unsurlar arasında yer alırken, bu tür modellerde kişilerin daha çok ağır tahtayı tutabilecek sağlamlıktaki ayakların tercih edilmesi ve kalitesine dikkat edilmesi gerekmektedir.

Kağıt Tahta olarak firmamız tarafından da üretilebilen beyaz tahta modelleri, oldukça sağlam, kaliteli ve profesyonel bir işçilik ve malzeme ile üretilmektedir. Şimdiye dek gerek kağıt tahta gerekse kalın yazı tahtası gibi kaliteli ürünleri ile müşteri memnuniyeti sağlayabilen firmamız, okullar, ofisler ya da bu tür yerler için beyaz tahta ürünlerini de en uygun fiyatlarla alıcılarına sunmaktadır.

Öte yandan müşterisinin talebine göre farklı ebatlarda da beyaz tahta ve kağıt tahta üretimi de gerçekleştirebilen firmamızda, tahtaların ebatları da fiyatını etkileyen unsurlar arasında yer almaktadır. Örneğin; standart bir kağıt tahtanın boyutunu büyütmek istenmesi durumunda fiyatta artış olurken, boyutunun küçültmek istenmesi durumunda ise yine fiyatta azalma yaşanabilmektedir. Firmamız bu anlamda her türlü ihtiyaca cevap verebilirken, en uygun koşullarda kaliteli bir hizmet almak isteyenlerin firmamızla iletişime geçmesi gerekmektedir.

Boş Türkiye haritası ve harita türevlerinide sipariş verip 100’ün üzerinde patentli ürünümüzü satın alabilirsiniz.

Beyaz tahta, Yazı tahtası, akıllı tahta ürünlerimizi aşağıdaki linke tıklayarak satın alabilirsiniz.

https://www.kagittahta.com.tr

Etiketler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Call Now ButtonHemen Aramak İçin Tıklayın