Tahta

Kağıt Tahta

Kağıt tahta, firmamız tarafından geliştirilen, öğretmenlerin, öğrencilerin ya da genel olarak insanların yaşamını kolaylaştıran bir tür yazı ya da sunum tahtasıdır. Oldukça ince bir yapıya sahip olan kağıt tahta ürünleri, pek çok farklı amaç doğrultusunda kullanılabilirken, onlarca farklı modele de sahip olabilmektedir. Bu ürünlere birkaç örnek göstermek gerekirse; porteli yazı tahtası, anne bebek planlayıcısı, haftalık ders programı, futbol taktik tahtası, şeffaf sade, beyaz sade, 2020 takvim planlayıcı, harita çeşitleri ve öğrenci planner bunlardan yalnızca bazılarıdır.

Kağıt tahta ürünlerinin birçoğunda görebilmenin mümkün olduğu en önemli özellik mıknatıslı bir yapıya sahip olmasıdır. Bu nedenle duvarlarda cam yüzeyde, kapılarda ve bu gibi alanlarda kolaylıkla tutunabilen bu kağıt tahta ürünleri, herhangi bir yapıştırıcı ya da banda ihtiyaç olmadan kullanılabilmektedir. Üstelik yüzeylere zarar vermemekte ve temiz bir kullanım sağlayabilmektedir.

Kağıt tahta ürünlerin genellikle beyaz tahta kalemleri ile kullanılabilen ve daha sonra silinip yeniden yazılabilen ürünlerdir. Bu nedenle de uzun ömürlü bir kullanım imkanı sunan bu ürünler hayatın her alanında ihtiyaç haline gelebilmektedir.

Anne Bebek Planlayıcı

Kağıt tahta modelleri arasında oldukça dikkat çekenlerden Anne Bebek Planlayıcı, bebek bekleyen annelerin hem kendisi, hem de bebeğindeki gelişmeleri not alabileceği oldukça kullanışlı bir tahtadır. Bu planlayıcı sayesinde bebeğinin gelişimini de takip edebilen anneler, aynı zamanda bu dönemde yemesi içmesi gerekenler ve yapabileceği egzersizler konusunda da bilgi sahibi olabilmektedir.

Anne Bebek Planlayıcı da mıknatıslı yapıya sahip olan kağıt tahtalardandır. Dolayısıyla anneler evinin ya da iş yerinin dilediği bir alanına asarak günlük notlarını alabildikleri bu planlayıcı, kendi özel silgisi ya da kuru bir bez yardımcıyla silinerek başka bebekler ve hamilelikler için de kullanılabilmektedir.

Diyet Beslenme Planlayıcı

İnsanların yaşamında kolaylık sağlayan kağıt tahta ürünlerinden bir diğeri de Diyet Beslenme Planlayıcıdır. Kilo vermeye ve sağlıklı beslenmeye çalışan insanlar açısından büyük kolaylık sağlayan bu ürün, haftalık beslenme programı, grafikli takip, index hesaplama, boy – kilo takibi, kalori cetveli ve bu gibi alanları ile devamlı olarak kişinin kendisindeki gelişmeleri takip edebilmesine yardımcı olmaktadır. Öte yandan suyun faydalarını da öğrenebilmenin mümkün olduğu bu planlayıcı, diyetteki altın kuralları da kullanıcısına sunmaktadır.

Mıknatıslı yapıya sahip olan Diyet ve Beslenme Planlayıcı diğer ürünler gibi duvarlarda ya da cam yüzeylerde rahatlıkla kullanılabilmektedir. Taşıması da oldukça kolay olan bu ürün beyaz yazı tahtası kalemleri ile kullanılmakta ve silgisi ile silinmektedir. Dolayısıyla ilerleyen süreçlerde yeniden kullanılabilmekte, uzun ömürlü bir kullanım imkanı sağlayabilmektedir.

Çizgi Çalışması

Çocukların yazı yazmayı öğrenirken almış olduğu eğitimlerden biri de çizgi çalışmasıdır. Doğru kalem tutabilme ve kusursuz çizgiler çizebilme konusunda ihtiyaç duyulan bu çalışmalar, firmamız tarafından çocuklara özel olarak kağıt tahta şeklinde geliştirilmiştir. Çizgi Çalışması sayesinde okul öncesi ve ilkokul dönemindeki pek çok çocuk, gerek okulda gerekse evde çizgi çalışmaları yaparak yazısını geliştirebilmekte ve kısa sürede daha güzel yazılar yazmayı öğrenebilmektedir.

Çocuklara kolay bir kullanım imkanı sunan bu kağıt tahta ürünü, çocuklara dikdörtgen, kare, daire ve bunun gibi daha pek çok geometrik şekli de öğrete bilmektedir. Yanında kalem ve silgi hediyesi ile gönderildiğinden her yerde kullanabilmek de mümkündür.

Kılavuz Çizgili

Çocuklara yazı yazma konusunda yardımcı olan bir diğer kağıt tahta ürünü ise Kılavuz Çizgili tahtadır. Kılavuz Çizgili yazı tahtası sayesinde çocuklar düz bir şekilde ve tek sıra halinde yazı yazmayı öğrenirken, aynı zamanda farklı bir etkinlik olarak daha istekli çalışabilmektedir. Özellikle de okullarda öğretmenler için büyük kolaylık sağlayan bu kağıt tahta ürünleri oldukça uygun fiyatlarla alıcılarına sunulmaktadır.

Kağıt tahta ürünlerini satın almak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

https://www.kagittahta.com.tr

Etiketler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Call Now ButtonHemen Aramak İçin Tıklayın