Tahta

Tahta

Tahta, genellikle okullarda karşılaştığımız, hemen hemen her sınıfta yer alan ve eğitimin daha kolay bir hale getirilmesini sağlayan yardımcı bir elemandır. Günümüzde birbirinden farklı tahta çeşitleri bulabilmek mümkün olurken, en sık karşılaştıklarımız ise beyaz tahta, akıllı tahta ve kara tahtadır. Beyaz tahta üzerinde kendi özel kalemleri ile yazı yazabilmenin mümkün olduğu, kara tahta ise yalnızca tebeşir ile kullanılan bir tahta türüdür. Bunlara ek olarak akıllı tahta ise hem beyaz tahtanın bulunduğu, hem de dev bir ekranın yer aldığı tahta türüdür.  Bugün oldukça sık kullanılan akıllı tahtalar, teknolojinin bu denli gelişmesi ile beraber yaygın olarak kullanılmaya başlanmıştır.

Elbette ki okullarda ya da iş yeri, ev, ofis gibi alanlarda kullanılan yazı tahtası türleri bu kadarla sınırlı değildir. Kağıt tahta olarak firmamız müşterilerine çeşitli alanlarda kolaylık sağlayabilmek amacıyla pek çok farklı kağıt tahta modeli üretirken, insanlar genelde bu gibi ürünleri evinde, iş yerinde ya da okullarda kullanabilmektedir. İşte firmamızın geliştirmiş olduğu tahta modellerinden bazıları:

Öğrenci Cevap Tahtası

Günümüzde hemen hemen her okulda önemli bir ihtiyaç haline gelen öğrenci cevap tahtası, daha küçük ebatlara sahip olan beyaz yazı tahtasından meydana gelmektedir. Her öğrencinin kendisine özel olan bu tahtalar genellikle derslerde ve farklı etkinliklerde kullanılabilmekte, sorulan soruların cevabını yazılı olarak verebilmeye yardımcı olmaktadır.

Öğrenci cevap tahtasının özelliklerine bakılacak olursa; genellikle 25 x 35 cm ebatlarında üretilen bu tahtalar masaüstünde kullanılmakta ve farklı yüzeylerde tutunmamaktadır. Ayrıca beyaz tahta kalemi ile beraber kullanılabilen bu tahtalar firmamız tarafından kalemi ve silgisi ile beraber gönderilmektedir. Tercihe göre tekli olarak satın alabileceğiniz gibi, okullarda kullanım amacıyla toplu olarak da satın alınabilmektedir.

Kalın Yazı Tahtaları

Firmamız tarafından geliştirilen bir diğer tahta modeli ise kalın yazı tahtalarıdır. Kırmızı, siyah yeşil, mavi, beyaz gibi renk seçeneklerine sahip olan bu tahtalardan bazıları tebeşirle kullanılabilirken, bazıları ise kalem ile kullanılabilmektedir. Duvar, cam ya da tahta gibi yüzeylerde tutunabilmesi mümkün olan ve herhangi bir yapıştırıcıya ihtiyaç duyulmayan bu tahtalar genellikle 100 x 70 cm ebatlarında üretilmektedir. Ancak yapı itibari ile kalın bir tahta olduğundan pürüz yüzeylerde tutunabilmesi az olacağından daha çok cam gibi pürüzsüz yüzeylerin tercih edilmesi gerekmektedir. Aksi takdirde bu gibi yüzeylerde çift taraflı bantla desteklene bilmektedir.

Kalın yazı tahtalarını kullanıma başlamadan önce mutlaka tozunun alınması gerekmektedir. Firmamız bu tahtalar ile beraber kullanılabilecek kalem, silgi ve tebeşir gönderimi de sağlayabilirken, bu gibi ürünlerde çocukların sağlığı göz önünde bulundurularak su bazlı kalemler de tercih edilebilmektedir.

Resim & Defter Kağıt Tahta

Kağıt tahta ürünlerinden bir diğeri ise Resim & Defter Kağıt Tahta olarak karşımıza çıkmaktadır. İki farklı kağıt tahtanın yer aldığı bu üründe tahtalardan biri zeminde, diğeri ise duvar, cam gibi yüzeylerde kullanılmaktadır. Genellikle çocukların evde farklı etkinlikler yapabilmesi, motor gelişimlerinin ve hayal dünyalarının gelişiminin desteklenmesi amacıyla tasarlanan bu tahtalar, oldukça uzun ömürlü bir yapıya sahiptir. Üstelik yanında renkli kalem seti ve silgisi de firmamız tarafından gönderilebilmektedir.

Elakin Yazı Tahtası

Elakin yazı tahtası yine firmamızın yazı yazmayı öğrenen ilkokul çocuklarına özel olarak geliştirmiş olduğu bit tahta modelidir. Mıknatıslı özelliği ile çeşitli yüzeylerde tutunabilen ve kolay bir kullanım imkanı sunan bu yazı tahtası, üzerindeki harflerin büyük ve küçük olarak yazılmasını öğrenme konusunda yardımcı olmaktadır. Ayrıca rakamları da öğreten bu tahta özellikle de okullarda tercih edilebilmektedir.

Tahta, akıllı kağıt, beyaz yazı tahtası, kağıt tahta satın almak için aşağıdaki linke tıklayarak sipariş geçebilirsiniz.

https://www.kagittahta.com.tr

Etiketler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Call Now ButtonHemen Aramak İçin Tıklayın