Beyaz Tahta

Beyaz Tahta

Beyaz tahta, günümüzde birçok okulda, konferans salonunda ve bu gibi eğitim verilen alanlarda uzun yıllardır kullanılmakta olan bir tür yazı tahtasıdır. Özellikle de okulların demirbaşları arasında yer alan beyaz tahta, ahşap bir malzemeden üretilen ve üzerinde kendine has özel kalemleri ile yazı yazılabilen bir eğitim aracı olarak da ifade edilebilmektedir. Bu beyaz tahtalar ömürlük bir kullanım imkanı sunarken, kullanılan kalemleri özel silgisiyle ya da kuru bir bezle siline bilme özelliğine sahiptir. Bu sayede tahtaların üzerine devamlı olarak yazı yazılabilmesi, silindikten sonra da yeniden kullanılabilmesi mümkündür.

Beyaz Tahta Sağlıklı Bir Kullanım İmkanı Sunuyor!

Laminant ya da emaye tahtalardan oluşan bu beyaz tahta, kara tahtaların yerini alarak daha sağlıklı bir kullanım olanağı sunmuştur. Eski zamanlarda okullarda beyaz tahta yerine kara tahta kullanılırken, bu tahtalar üzerinde yazı yazabilmek için tebeşir kullanılması gerekli idi. Tebeşirlerin kullanımı ile ortay bol miktarda tebeşir tozu çıkarken, bu tozlar hem çocukların sağlığını etkilemekte hem de ortamda kirli bir görünüme neden olmakta idi. Ancak beyaz tahtaların geliştirilmesi ile beraber bu gibi sorunlar ortadan kaldırılırken, bu tahtalarla daha sağlıklı ve kolay bir kullanım olanağı sunulmuştur.

Günümüzde hemen hemen her okulda, etüt merkezinde ya da eğitim merkezlerinde yerini alan beyaz tahtalar, daha estetik bir görünüme sahip olması ile de dikkat çekmektedir. Firmamız tarafından da müşterilerine sunulan bu tahtalar, aynı zamanda çeşitli iş yerlerinde ya da evlerde de kullanılabilecek şekilde kağıt tahta olarak da üretilebilmektedir.

Beyaz Sade Kağıt Tahta Her Alanda Kullanılabiliyor!

Kağıt Tahta olarak firmamız bu türden beyaz tahtaların hemen hemen her ortamda kullanılabilmesini sağlamak ve büyük ölçüde kolaylık sunabilmesi amacıyla Beyaz Sade kağıt tahta modelini geliştirmiştir. Firmamız tarafından tasarlanan bu beyaz tahta modeli, okullarda kullanılan beyaz tahtaya kıyasla daha ince bir yapıya sahip olurken, aynı zamanda mıknatısa benzer bir yapıya sahip olmasıyla da dikkat çekmektedir. Üstelik bu özelliği sayesinde cam, duvar, kapı ve tür yüzeyler üzerinde herhangi bir yapıştırıcıya ihtiyaç olmadan tutunabilen bu beyaz sade kağıt tahta, bu şekilde asılı olduğu yüzeylere kesinlikle zarar vermemektedir.

Beyaz sade kağıt tahta modelinin önemli olarak kabul edilen bir diğer özelliği ise hafif oluşu ve kolay taşınabilir olmasıdır. Diğer beyaz tahta modeline kıyasla oldukça hafif olan bu yazı tahtası, evde, ofiste, dükkânda, okulda ya da bunun gibi birçok alanda oldukça kolay bir kullanım olanağı sunabilmektedir. Üstelik bu tahtaları bir yüzeyden başka bir yüzeye taşıyıp asabilmek de oldukça basittir.

Beyaz sade kağıt tahtanın özellikleri bu kadarla sınırlı kalmazken, firmamız tarafından özel olarak tasarlanan bu ürünler, ihtiyaca ve tercihe göre farklı ebatlarda da üretilebilmektedir. Normal şartlarda standart bir beyaz sadenin ebatları 100 x 60 cm kadardır. Ancak 100 x 100 cm, 100 x 150 cm ve 100 x 200 cm gibi ebatlarda da talep edilebilmektedir.Yazı Tahtaları üretiminde öncüyüz.

Beyaz Tahta Kullanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Beyaz tahta ya da beyaz sade gibi tahta çeşitlerini kullanırken dikkat edilmesi gereken bazı hususlar bulunmaktadır. Örneğin; board marker adı verilen özel beyaz tahta kalemleri kullanılması gereken bu tahtalar, diğer farklı kalemlerle kullanıldığında zarar görebilmekte ya da iz kalabilmektedir. Ayrıca bu tahtaları silerken özel silgisini kullanmak ya da kuru bezle silmek de önemlidir. Nemli ya da ıslak bez kullanılması kesinlikle tavsiye edilmemektedir. Öte yandan çocukların sağlığı açısından su bazlı kalemlerin kullanılması da yine dikkat edilmesi gerekenler arasında yer almaktadır. Akıllı tahta üretimi bizim işimiz!

Türkiye dilsiz haritası ve harita türevlerinide sipariş verip 100’ün üzerinde patentli ürünümüzü satın alabilirsiniz.

Beyaz tahta, Yazı tahtası, akıllı tahta ürünlerimizi aşağıdaki linke tıklayarak satın alabilirsiniz.

https://www.kagittahta.com.tr

Etiketler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Call Now ButtonHemen Aramak İçin Tıklayın