Yazı tahtası

Beyaz Yazı Tahtası

Günümüzde hemen hemen her okulda, sınıfta, halk eğitim merkezlerinde etüt merkezlerinde ve hatta ofis ya da iş yeri gibi yerlerde de rastlaya bilmenin mümkün olduğu beyaz yazı tahtası, adından da anlaşılacağı üzere beyaz renkte olan ve laminant ve bu türden bir yüzey üzerinde özel kalemi ile yazı yazılan tahta türüdür. Genellikle eğitim alanında kullanılmakta olan beyaz yazı tahtası, eski dönemlerde kullanılan kara tahtaların yerini almış olan bir yazı tahtasıdır. Tebeşir ile kullanılan bu tahtalar hem kullanıcısına hem de öğrencilere çeşitli konularda problemler yaşatabilirken, yerine geliştirilen bu beyaz yazı tahtası sayesinde daha sağlıklı ve kolay bir kullanım imkanı sunulmuştur.

Beyaz Yazı Tahtası Nedir?

Firmamız tarafından da ihtiyaç sahiplerine, eğitim merkezlerine ve okullara sunulan beyaz yazı tahtası, oldukça kullanışlı olan ve eğitim-öğretim konusunda önemli bir ihtiyaç olan materyaldir. Yapı itibari ile her ne kadar tebeşir kullanılan kara tahtalara benzese de daha sağlıklı olan bu tahta, board marker adı verilen kendine has kalemi ile işaretlene bilmekte, üzerinde yazılar yazıla bilmekte, not alınabilmekte ve işaretler çizilebilmektedir. Yazılması kadar silinmesi de kolay olan bu beyaz tahta, kuru bir bez yardımıyla ya da yine bu tür yazı tahtalarına özel olarak geliştirilen silgiler ile hızlıca silinebilmektedir. Dolayısıyla uzun ömürlü bir kullanım imkanı elde edilen bu yaz tahtası ile bir taraftan öğretmenler daha kalıcı ve kolay bir şekilde eğitim verebilirken, öğrenciler de daha verimli bir şekilde eğitim alabilmekte ve öğrenebilmektedir.

Yalnızca okul ya da bu gibi eğitim alanlarında değil evlerde, ofislerde ve şirketlerde de kullanılabilen beyaz yazı tahtası, bu gibi alanlarda da insanların işini kolaylaştırabilmektedir. Firmamız tarafından ihtiyaca ve talebe göre farklı ebatlarda da üretilebilen bu tahta sayesinde insanlar önemli notlarını göz önünde bulundurmakta ya da sunumlarını bu tahtalar üzerinde yapabilmektedir.

Beyaz Yazı Tahtası Çeşitleri Nelerdir?

Beyaz yazı tahtası, üretildiği malzeme ve sahip olduğu yüzey itibari ile çeşitlere ayrılabilmektedir. Günümüzde en sık tercih edilen beyaz yazı tahtası çeşitleri laminant tahta olurken, ayrıca manyetik yazı tahtası ve emaye yazı tahtası da bu türler arasında yer almaktadır.

Laminant yüzeye sahip olan beyaz yazı tahtası daha çok ekonomik olan ve garantili olarak sunulan yazı tahtası türüdür. Bu nedenle de sıklıkla tercih edilen bu beyaz tahta kolay bir kullanım imkanı sunabilmektedir. Üstelik sahip olduğu pürüzsüz yüzeyi de yazı yazılmasını ve silinmesini daha kolay bir hale getirebilmektedir.

Manyetik yazı tahtası adından da anlaşıldığı üzere manyetik bir sac yüzeyine sahip olan tahta türüdür. Boyalı ithal bir yüzeye sahip olmasıyla da bilinen bu yazı tahtası, mıknatıslı özelliği ile dikkat çekmektedir. Bu özelliği ile üzerine asılan çeşitli kağıt ve bu tür materyaller kendiliğinden tutuna bilmektedir.

Emaye yazı tahtası ise en kaliteli ve en uzun ömürlü olan yazı tahtası modelidir. Beyaz renkte bir yüzeye sahip olan ve yarı mat görünüme sahip bu tahta, projeksiyon yansıtılmasında oldukça elverişlidir.

Beyaz Yazı Tahtası Faydaları

Kağıt Tahta olarak firmamızın sunmuş olduğu bu beyaz yazı tahtası, diğer pek çok tahta türüne göre daha sağlıklı bir kullanım imkanı sunabilmektedir. Genellikle mıknatıslı bir özelliğe sahip olan bu tahtalar üzerinde çeşitli kağıt tahta ürünleri de tutuna bilirken, bu durum hem öğrencilerin hem de öğretmenlerin işine yaramakta, yardımcı olmaktadır.

Kolay yazılıp silinebilen özelliği ile derslerin daha aktif ve verimli bir şekilde geçmesini sağlayan bu yazı tahtası, hemen hemen her eğitim alanında bulunması gereken bir demirbaş olarak değerlendirilebilmektedir. Sizlerde ihtiyacınız olan beyaz yazı tahtasına en uygun fiyatlarla firmamızdan temin edebilirsiniz.

Dilsiz harita ve harita türevlerinide sipariş verip 100’ün üzerinde patentli ürünümüzü satın alabilirsiniz.

Beyaz Yazı Tahtasına sahip olmak için yapmanız gereken çok basit. Aşağıdaki linke tıklayarak satın alabilirsiniz.

https://www.kagittahta.com.tr

Etiketler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Call Now ButtonHemen Aramak İçin Tıklayın